rolisz's site

Big day

Azi am trecut de 2000 de views la blogul acesta. Ii un numar frumos, rotund, asa ca m-am gandit sa scriu cu aceasta ocazie un post despre cum a fost pentru mine scrisul acestui blog.

Sa incep cu lucrurile importante: numere.

Acestea au fost numerele, reci si obiective. Acuma la partea mai subiectiva: cum a fost pentru mine scrisul blogului. Depinde foarte mult de chef cat scriu, cum scriu si ce scriu. Daca nu am chef, cum din pacate nu prea am avut luna asta, nu am scris posturi, sau si daca am scris, erau scurte, doar cate un link sau video fain gasit pe net. Dar azi se pare ca am chef de scris. Acesta este al doilea post lung pe care il scriu azi :)). Si odata am mai avut asa o zi, cand am mai scris 4 posturi.

Ii un sentiment destul de placut cand vezi ca ai cate 50 de views la un anumit articol. Un­for­tu­nate­ly, that doesn't happen too often. Dar mai tin minte ziua cu record. Atunci am ramas masca cand m-am uitat seara la Dashboard.

De asemenea se simte ca am decis sa mut posturile mele despre cal­cu­la­toare pe the­scram­bled­bit, asa ca uneori chiar daca nu scriu cate o saptamana aici, tot nu uit complet sa scriu.

De asemenea simt ca altfel ma apuc sa scriu ceva decat in iunie. La inceput imi era foarte greu sa scriu un post, tot rescriam frazele, sa sune corect, sa exprim bine ce vroiam sa zic. Acuma parca imi merge mai usor. Si sper ca asta ma va ajuta si la bac un pic, sa pot scrie mai usor un eseu de 2 pagini.

Btw, am invatat o schema buna de marketing: daca pun la status texte gen "click pls - inca 23 de vizite pana la 2000" toata lumea sare pe blog. In 10 minute am avut 60 de views :))

Sper ca va place sa imi cititi blogul si ca o sa mai veniti pe aici des. Pentru ca mie imi place sa scriu. Chiar daca uneori mi lene :)). Si va rog sa mai si comentati din cand in cand. Feedbackul citi­to­rilor este util, daca nu altfel, dar ca incurajare.