rolisz's site

Prima sesiune...

...și-am doborât recordul de vizite pe bloooog, și-am doborât recordul de vizite pe bloooog, și-am doborât recordul de vizite pe bloooog, și-am doborât recordul de vizite pe bloooog \:D/. În două săptămâni jumate am avut peste 7000 de vizite.

Wait, postul ăsta îi despre sesiune. Păăăi, ce să zic. Sesiunea îi fuuuuun. :D În sesiune faci (mai mult sau mai puțin) un singur lucru: înveți. Nu tre' să mergi să pierzi vremea la cursuri, nu parcurgi material într-un ritm extrem de lent, punctat de exemple sau de anecdote personale ale pro­fe­soru­lui, nu tre' să te scoli devreme, etc.

Mie îmi convenea că, de exemplu, la algebră și BMC puteam să parcurg materia în maxim 1 zi bună de învățat. Și brusc teoremele de la algebră aveau sens (seara de la 6 la 8 vedeam doar permutări ale acelorași cuvinte. Indecșii vari­abilelor chiar erau permutări).

Câteva chestii pe care le-am învățat în sesiune:

Notele nu le am încă pe toate (cât de mult poate dura să se verifice un test unde jumate din exerciții îs grilă?). Hai că înțeleg la AC, că și eu am scris 12 pagini și nu aș vrea să fiu corectorul lucrării mele!

O să închei cu un verset care m-a călăuzit în sesiune: "Calul este pregătit pentru ziua bătăliei, dar biruința este a Domnului" (Proverbe 21:31)