rolisz's site

Proiecte

Aceasta pagina este dedicata proiectelor mele, 99% din ele vor fi strict legate de cal­cu­la­toare, deobicei ceva programe sau siteuri scrise de mine in diferite limbaje de programare: C++ si PHP.

Ekklesia Oradea

Acesta este primul site pe care l-am facut. Designul nu este propriu, doar scrierea codului. Siteul are o interfata de ad­min­is­trare destul de bogata, de unde se pot incarca, modifica si sterge mesajele si cantarile deja existente, se pot administra uti­liza­torii si se pot afisa aver­tis­mente pe site. Siteul a trecut deja prin 3 versiuni si dupa fiecare revizie dadeam cu capul de pereti cand vedeam cum am codat anterior.

Colegiul National "Octavian Goga"

Acesta este siteul scolii mele. Designul a suferit vreo 3 modificari intr-o perioada de doua saptamani, desi domnul director a zis despre fiecare ca este bine cand i l-am aratat in Photoshop. Dupa ce m-am chinuit cateva zile sa scriu CSS-ul necesar pentru modificare, a zis ca nu e bine. Siteul se bazeaza pe Drupal, care la vremea respectiva mi-a parut o alegere buna. Acuma nu mai sunt de aceasi parere.

Pasari

Acesta este unul din primele mele incercari de a desena ceva cu SFML in C++. Stolul de pasari urmeaza trei reguli simple si dintr-o dis­trib­u­tie aleatorie se or­ga­nizeaza intr-un singur stol care ar trebui sa aiba o directie bine definita. Practic, se opresc dupa un timp.

X-0

Acesta este primul joc pe care l-am facut cu SFML. Este un simplu joc de X-0, care are doua moduri de di­fi­cul­tate. Pe easy cal­cu­la­torul pune aleatoriu, pe hard cal­cu­la­torul are reguli pre­def­i­nite dupa care sa aleaga.

Im­ageAn­o­ta­tor

Re­ceipt­Bud­get

Turmites